Зайцевъд  
Парола
Регистрация на зайцевъд

Зайцевъдна общност

  Зайцевъди »

Карта на зайцевъдите в България

*Бизнес каталог


*

Бързо търсене в сайта

Търси: 
в: 
Последни търсения »

Мнение за сайта

Петър Палчев:
Този саит е направо манна небесна направо супер браво на тези които го направиха*dance_mini*.

Статистика

Регистрирани зайцевъди1774
Публикувани обяви:521
Статии в библиотеката:44
Новини в сайта:63
Потребителски галерии:496
Общо снимки в сайта:5663
Породи зайци10
Други сайтове:3
Mнения за сайта:31
Често задавани въпроси:0
Печелене на пари от Интернет чрез гледане на реклами


Сайтът NeoBux е познат като сигурен начин за печелене на пари от Интернет! Той се е утвърдил през годините със сигурни плащания и коректност към потребителите си и е удобен вариант да печелите пари от Интернет. Единственото условие е да имате Интернет и да гледате реклами. Също така като допълнителна възможност за печелене на пари е разпработена реферална система, за която ще разберете по долу. С няколко клика на мишката ще печелите пари и ще управлявате своя бизнес. Това е работа и също се изисква сериозно отношение, а работното време е каквото си го направите, но за да имате печалба е нужно всеки ден да отделяте по няколко минути. Дава ви се възможност за развитие, започвате от нула без да влагате никакви пари и единствено от Вас зависи колко ще печелите. Фирмата е създадена през 2008 г. и изплаща пари редовно и на момента при поискване. Сайтът съществува от над 5 години и до момента е изплатил на своите потребители повече от $ 80 000 000.

NeoBux - информационен преглед.

Ниво 1 - при регистрация Вие сте "Стандартен" потребител. Като такъв имате право да наемете до 300 реферала и 30 директни реферали (те могат да се наемат след 30 дни от регистрацията и гледането на най-малко 100 реклами). Вие печелите по $0,02 от нает реферал, т.е. ако имате 300 реферала x $0,02 = около $6 на ден. Разполагате и с 4 фиксирани реклами на ден и около 40-60 допълнителни реклами пускани по малко през целия ден плюс награден пакет "AdPrize" (томбола) от всяка изгледана реклама получавате по 3 точки. От които може да спечелите Златно членство, $50 и куп парични и допълнителни награди.

Ниво 2- след като съберете $90 в сметката си, с парите можете да купите "Златно" членство. С това членство имате право да наемете до 2000 реферала и 200 директни реферала. От нает реферал печелите по $0.04 или 2000 реферала x $0.04 = приблизително $80 на ден при максимална активност на рефералите. От директни реферали $0.02. Разполагате и с 9 фиксирани реклами и неограничен брой реклами бонус плюс бонус пакет "AdPrize" (томбола) от всяка изгледана реклама получавате по 3 точки. От които може да спечелите $50 и куп парични и допълнителни награди.
Колкото по сериозни сте, толкова по-голяма печалба с времето. С постоянна работа ще събирате пари, с които да неамате реферали, с които да печелите по-бързо. Привличането на хора, които се регистрират през рефералният ви линк е от голямо значение, защото те са безплатни и така печелите чисто. Почва се от $ 0 и се печели задоволително. Трябва да изгледате рекламите си в следващите 48 часа след регистрация, иначе ще ви се блокира акаунта!

Съвет: не се отказвайте от началото, имайте търпение и постоянство и с времето ще виждате резултати от вашата работа, нормално е като с всеки бизнес, не правете грешката след няколко дена да се откажете, не си заслужава това ако искате да виждате печалба след време. Всеки ден отделяйте по около 20 минути (в зависимост в колко сайта ще си направите регистрация, а за един сайт са нужни само около 10 минути) да си гледате рекламите и др., това не е проблем за никой. Развивайте се за да печелите пари ! Може да ви изглежда странна тази печалба на пари чрез Интернет, но вие нищо не губите. Всичко зависи от вас и вашата мотивация и желание, дали ще се предадете на старта, или ще спечелите - зависи от Вас. Малките и сигурни стъпки, ще ви осигурят успех! Пример: вие сте шеф, трябват ви хора, да се извършва повече дейност и така да печелите повече пари. В този бизнес хората се наричат реферали (наети и директни). Колкото повече реферали имате, толкова и по-голяма печалба ще правите. Имате и задачи за решаване, само от които пак ще си докарвате допълнителни доходи, а общото изпълнение е най-добрия вариант. Печелене на пари в Интернет не е трудна работа както разбирате, зависи какво желание имате да печелите пари.

Важно: Не си правете изводи, че ще печелите бързи пари и то още с регистрацията. В тази работа се иска сериозно отношение и постоянство за да печелите пари. Наричат се лесни пари, поради една причина, защото всичко е изложено и само трябва да натискате копчето на "мишката". Колко време ще отделяте и колко ще печелите зависи от вас и от мотивацията ви. Ако не може да разберете какво да правите и как да работите, то пишете тук или лично съобщение (в дясно на сайта). Но, не се отказвайте ако искате да печелите.

Ако желаете можете да се регистрирате от тук!

Може да разгледате и друг подобен сайт от следния линк: Сайт

Печелете лесни пари от интернет през свободното си време. Вашата работа е от 5-20 минути на ден. Всеки се справя ! Вие също ще успеете !

VIP обява

Продавам зайци цика


Продавам зайци цика от 1 месец до месец и 20 дена на Цена от 8-10 лв/брой.

Знаете ли какво означава "Показвам козината си"?

Печелене на пари от вкъщи

Фото галерия

Това е произволна снимка от специализираната фото галерия към сайта. За да видите още снимки на зайци, посетете галерията на сайта!

Снимка на заек

+най-новите снимки »   +фото галерии »

Предстоящи изложби

Втора специализирана клубна изложба на порода заек "Немски - гигант"

Изпратете информация »


Въведете e-mail адрес

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му:
Покани

Абонамент

Абонирайте се за зайцевъдния информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Вписване      Отписване