Зайцевъд  
Парола
Регистрация на зайцевъд

Зайцевъдна общност

  Зайцевъди »

Карта на зайцевъдите в България

*Бизнес каталог


*

Бързо търсене в сайта

Търси: 
в: 
Последни търсения »

Мнение за сайта

Диян Славов:
Сайта е 4удесен важно е и да се запази така *clapping_mini*.

Статистика

Регистрирани зайцевъди1732
Публикувани обяви:515
Статии в библиотеката:44
Новини в сайта:63
Потребителски галерии:491
Общо снимки в сайта:5661
Породи зайци10
Други сайтове:3
Mнения за сайта:31
Често задавани въпроси:0




Условия за ползване

 

Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията с потребителите на интернет сайта http://zaicite.com, наричан по-долу "сайт", възникващи при предоставяне и ползване на услуги.

"Потребител" по смисъла на настоящите общи условия е лице, което е регистрирало уникално потребителско име и парола в сайта или използва услугите със свободен общ достъп.

Потребителят се съгласява с общите условия, като попълва формуляра за регистрация на уникално потребителско име и парола в сайта и натисне бутон “РЕГИСТРАЦИЯ НА ЗАЙЦЕВЪД” или ако използва услугите със свободен общ достъп.

Права и задължения на сайта
Сайтът предлага услугите "във вида, в който са" и не носи отговорност по отношение на надеждността на тяхното функциониране, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ и инструкции и каквито и да е други параметри.

Сайтът има право да променя технологията и дизайна на предоставяните услуги без предварително известяване.
Сайтът има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използуването им от страна на отделни или всички свои потребители.
Сайтът има право да закрие и/или изтрие информацията на/за профил на произволен потребител , по своя преценка и без право на преразглеждане.
Сайтът има право да извършва всякакви санкции свързани с услугите, които предоставя, ако е получил за тях молба от оправомощените органи или има достатъчно основания да счита, че потребителят е нарушил общите условия, разпространява нежелана реклама или използува профила си за противозаконни цели или против обществения морал.
Сайтът има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на потребителите си. относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.

Сайтът не носи при никакви условия, включително [но не само] небрежност, отговорност за каквито и да е директни, непреки, случайни, специални или последващи щети възникнали заради използването или невъзможност да се използва част или цялата система поради технически причини, независимо от обстоятелствата, които са довели до това - технически проблеми, техническа профилактика, решения на мениджмънта и др.
Непосещаваните потребителски профили ще бъдат отстранявани по усмотрение на сайта .
Самият факт, че сайтът е свързан с интернет и трябва да работи в техническата среда на тази мрежа определя невъзможността да се гарантира, че потокът информация към и от сайта няма да бъде следен и записван от трети страни.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на електронните съобщения, които се транспортират чрез услугите му. сайтът не носи отговорност и за действия на свои потребител и, дори те да са използвали услугите на сайта по позволен или непозволен според общите условия начин.

Сайтът има право да събира, съхранява, обработва и използва данни за употребата на услугата от страна на всички свои потребител и, за целите на отстраняване на възникнали проблеми в компютърните системи, осигуряването на защита срещу неоторизирано проникване в чужди потребителски профили и за целите на рекламата.
За предоставянето на своите услуги сайтът събира, обработва, използва и съхранява лични данни, както и предоставени от потребителя електронни адреси и номера на устройства за известяване. Тази информация се въвежда лично от потребителя с изричното му съгласие, изразяващо се в използването на дадена комбинация от потребителско име и парола по време на въвеждането на данните.
С диагностична и статистическа цел, за поддръжка на определени функционалности на услугите и за нуждите на рекламата, сайтът събира информация, която сама по себе си не може да идентифицира конкретен индивид - дата/час на посещенията в пощенската кутия, IP адрес, тип на операционната система, разделителна способност, тип на браузъра, последен посетен сайт и др.

Информация, идентифицираща конкретен потребител и съдържаща се в базата данни на сайта не може да се предоставя на трети лица, освен в случаите когато това се изисква от оправомощените органи или в съответствие с българското законодателство.
За целите на рекламата, както и за социологически и статистически цели, сайтът може да предоставя обобщена информация, която не може да бъде свързана с конкретен потребител или да доведе до неговото идентифициране.
Сайта може да уведомява потребителите си и тези, които са изявили изрично желание и са предоставили доброволно електронния си адрес на сайта или форума към него за новости чрез бюлетини и други подобни практики, представляващи изпращане на съобщения и/или писма до множество получатели.
Връзки в сайта може да препращат към други интернет адреси, които не работят според настоящите общи условия. Сайтът не носи отговорност за съдържанието извън домейна "zaicite.com".

Права и задължения на потребителя
Потребителят има право да ползва услугите на сайта в съответствие с изискванията на настоящите общи условия.
Потребителят носи пълна отговорност за запазване на тайната на своите потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват, чрез използването им.
Потребителят е длъжен да въведе вярно и пълно исканите лични данни, като носи лична отговорност пред закона за всички свои действия извършени чрез услугите на сайта .
Потребителят има право на достъп до информацията, която е въвел, както и право на възможност за корекция.
Потребителят има право да поиска изтриване на наличните за него лични данни позволяващи идентифицирането му като индивид, но това ще включва и закриване на използваният от него профил. За целта следва да докаже, че той е регистрирал профила, като изпрати цялата информация въведена при регистрацията.
Потребителят се съгласява с това, че част от персонала на сайта в зависимост от задълженията си, има достъп до част или цялата от следната информация: профил, пощенски адрес, лични данни, съдържание на съобщенията и др., но няма право да ги разгласява/разпространява освен в предвидените в настоящите общи условия случаи.
Потребителят носи отговорност за всички опити да придобие неоторизиран достъп до чужди или на сайта потребителски профили, данни и друг вид информация, както и за всички опити за съзнателно разпространение на вируси, троянски коне, спам и други компютърни програми, проектирани да причиняват каквато и да е вреда.
Потребителят не може да използва услугите/оборудването на сайта за изпращане на рекламни или други съобщения на отказали това получатели. Същото се отнася и за т.нар. "пощенски бомби" и други форми на целящо нанасяне на вреда използване на потребителския профил и/или електронната поща.
Потребителят изрично разбира и се съгласява, че сайтът не е отговорен за невъзпитаното, досадното, дразнещото или незаконното поведение на който и да е негов потребител . Същото се отнася и до материал, който се намира на страниците на сайта , предоставен от който и да е потребител .

Други
Настоящите общи условия имат задължителна сила както за сайта , така и за потребителите му. Всички те се считат уведомени и се съгласяват за всички промени в Общите условия от датата на публикуването им в сайта .  При прилагането и тълкуването на настоящите общи условия се прилага българското законодателство.

 

-

Лични данни

 

Политика за съхранение и ползване на личните данни в zaicite.com
Тук може да откриете политиката за съхранение и ползване на личните данни в zaicite.com. В случай на значителни промени, ще бъдете уведомен на посочения от вас E-mail адрес или чрез известие в сайта.

Защитата на личните данни са основен приоритет за zaicite.com. Zaicite.com се придържа към следните принципи:
(а) zaicite.com се задължава да не разкрива, отдава или продава Вашата лична информация на трети страни с маркетингови цели;
(б) zaicite.com се задължава да не разкрива wашата лична информация пред други потребители, без wашето изрично съгласие.

Регистрация
По време на регистрация, от wас се изисква да предоставите: име, фамилия, e-mail адрес, потребителско име, парола, и друга допълнително указана информация за вас.

Информация в профила
След регистрация, имате възможност да предоставите допълнителна информация. Въвеждането на допълнителна информация не е задължително.

Информация при изпращане на покана
При изпращане на покана, вие въвеждате е-mail адрес. Тази информация се използва за изпращане на покана и няма да бъде ползвана по никакъв друг начин.

Cookies и Log файлове
Zaicite.com използва cookies и log файлове. Информацията се използва за подобряване и персонализиране на услугите предлагани в zaicite.com

Комуникация
За функционирането на услугата е необходима комуникация между вас и zaicite.com посредством вашия е-mail.

Промяна на личната информация
Вие имате възможност, по всяко време, да преглеждате и променяте информацията и настройките на вашия профил. Също така, в случай че желаете, можете да прекратите своя акаунт по всяко време. За да направите това, моля свържете се с нас.

Въпроси и предложения
Ако имате въпроси или предложения относно сайта zaicite.com можете да се свържете с нас чрез някой от посочените методи в страницата за контакти.

VIP обява

Бял великан


Продавам 5броя бели великанчета на 60 дни 30лв. За брой.

Знаете ли какво означава "Фотографска памет"?

Печелене на пари от вкъщи

Фото галерия

Това е произволна снимка от специализираната фото галерия към сайта. За да видите още снимки на зайци, посетете галерията на сайта!

Снимка на заек

+най-новите снимки »   +фото галерии »

Предстоящи изложби

Втора специализирана клубна изложба на порода заек "Немски - гигант"

Изпратете информация »


Въведете e-mail адрес

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му:
Покани

Абонамент

Абонирайте се за зайцевъдния информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Вписване      Отписване