Зайцевъд  
Парола
Регистрация на зайцевъд

Зайцевъдна общност

  Зайцевъди »

Карта на зайцевъдите в България

*Бизнес каталог


*

Бързо търсене в сайта

Търси: 
в: 
Последни търсения »

Мнение за сайта

иван симеонов:
Поздравявам Сайт ЗАЙЦИТЕ, не знаех за Вас, защото участвувам в Сайт FERMER. BG-зайцевъдство! Вие ме ангажирате защото сте специализиран Сайт за това с което аз се опитвам да печеля! Регистрирах се и при всяко отваряне на интернет ще Ви разглеждам! успех на Сайт ЗАЙЦИТЕ! *drink_mini*.

Статистика

Регистрирани зайцевъди1767
Публикувани обяви:521
Статии в библиотеката:44
Новини в сайта:63
Потребителски галерии:495
Общо снимки в сайта:5662
Породи зайци10
Други сайтове:3
Mнения за сайта:31
Често задавани въпроси:0
Печелете пари в Интернет от гледане на реклами


ClixSense е най-добрия сайт, който ви плаща за да гледате кратки реклами в Интернет. Те ви плащат за гледането на тези реклами като ви дават от $0.001-$0.020 на реклама. Продължителността на рекламите е от 3 до 30 секунди. Преди това трябва да изберете снимката с котката, за да докажете, че сте човек, а не компютър.


Сайтът е толкова интуитивен, че не е необходимо да знаете английски език за да се справите. Веднъж след като се регистрирате, можете да обясните дори и на вашите деца и те гледат реклами.

Ако сте активни всеки ден, постепенно доходите ви ще растат. Вече има българи, които са регистрирали преди 1-2 години и печелят суми от $300-$500 на месец.

Можете да се регистрирате като попълните формата вдясно "Signup for ClixSense FREE and start earning..." от тук.

ClixSense ви окуражава да сте активни на сайта им и чрез други методи за печелене на пари.

Играта ClixGrid представлява снимка разграфена ка квадратчета. Кликнете върху някое квадратче и имате шанса да спечелите между $0.10-$10 или още 5 опита. Всеки ден ви се полагат 30 опита. Всеки опит ще ви отвори нов прозорец с реклама за 10 секунди, след които ще разберете дали сте спечелили или не.

Друг начин за печалба е да изпълнявате кратки задачи, които ще ви плащат от $0.03-$0.10. Можете да печелите до $3-4 на ден в зависимост дали има достатъчно задачи за изпълняване.

Също така можете да печелите и от хора, които се записват за ClixSense чрез вас (реферали). Печелите от $0.0002-$0.0040 в зависимост от вида на рекламата, които рефералите са гледали. Рефералите ви носят сигурна и 100% печалба. Няма как да загубите, можете само да спечелите от тях. Вярно е, че натрупването става сравнително бавно, но веднъж щом съберете да кажем по 50 последователя и те съберат още техни реферали (това значи че вие печелите и от рефералите на вашите реферали), ще имате един стабилен месечен доход. Успех!

VIP обява

Зайци

Продавам зайци-8лв.

Знаете ли какво означава "Оплитам в мрежата си"?

Печелене на пари от вкъщи

Фото галерия

Това е произволна снимка от специализираната фото галерия към сайта. За да видите още снимки на зайци, посетете галерията на сайта!

Снимка на заек

+най-новите снимки »   +фото галерии »

Предстоящи изложби

Съдийски семинар за зайци на 25.10.2018 г. в Перник

Изпратете информация »


Въведете e-mail адрес

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му:
Покани

Абонамент

Абонирайте се за зайцевъдния информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Вписване      Отписване